AA i Oslo

ANONYME ALKOHOLIKERE I OSLO

AA i Oslo

Kontakttelefon 911 77 770
Bemannet alle dager fra 18.00 – 22.00 og alle hverdager fra 11.00 – 15.00

Hjem Dette er AA Om kontakttelefonen AA-møter i Oslo Samarbeid og informasjon Klinikktjenesten
Kontakttelefonen 911 77 770

Opplever du at alkoholen har blitt et problem i livet ditt, kan det være en god ide å snakke med noen om det. Vår kontakttelefon betjenes av folk som selv har erfart alkoholens skyggesider. Alle henvendelser er selvfølgelig konfidensielle og anonyme.
De fleste av oss begynte veien til et nytt liv uten alkohol med en uformell prat med en som visste hva det hele dreide seg om. Ta en telefon dersom du lurer på om AA kan være noe for deg eller en av dine nærmeste. Vi har plass til fler!

Kontakttelefonen besvares av erfarne AA-frivillige i hele Norge. Personen som tar telefonen svarer gjerne på enkle spørsmål - og ønsker du en mer dyptgående samtale om vanskelige, kanskje personlige problemer vil hun/han sette deg i kontakt med et erfarent medlem som har tid til å lytte og gi deg tips om hvordan du kan komme deg videre - ut av fortvilelsen. Gruppene i Oslo har lokalkjente medlemmer som deltar aktivt i dette tilbudet.

Dersom du ønsker det, sender vi deg gjerne noen enkle brosjyrer i en umerket konvolutt. Da kan du i ro og mak sette deg inn i hva AA står for, og gjøre deg opp en mening om dette kan være løsningen for deg.

Vi kan ikke love å løse dine problemer for deg, men vi lover å lytte til dem - og gi deg tips om hvordan vi selv fant løsningen på tilsvarende problemer.

I vår felleskapserklæring står det:
Anonyme Alkoholikere er et fellesskap av kvinner og menn som deler sin erfaring, styrke og håp med hverandre for at de kan løse sitt felles problem og hjelpe andre å friskne til fra alkoholisme.